Helduen euskalduntzea Euskal Herrian 2010-2015 aldian / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2015)
Korrika amaituta, euskaltegietan jarraituko dute lekukoarekin bihartik aurrera. Ez dituzte garai errazak. 'Euskahaldun' leloak sendotzea itxaro dute, sektorea estrategikotzat hartuko dutela.