Igo zaitez trenera! : Haur Hezkuntza 5 urte [proposamen didaktikoa] - Albertoyos; Recio Caride, Salomé; Artaraz Bengoetxea, Jabi; Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2019)
"Igo zaitez trenera! 5 urte - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalen eta Lego Education-en "Coding Express" proiektuaren barnean dago. Baliabide berri honek umeei programazioaren oinarrizko gaitasunak ikasteko aukera eskaintzen die, hala nola segidak, begiztak eta baldintzazko programazioa.
2019/09/18
2019/10/04
HH, 5 urte
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2020ko deialdia)
2019/10/04
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak