Igo zaitez trenera! : Haur Hezkuntza 4 urte [proposamen didaktikoa] / egilea, Salomé Recio Caride ; [zuzenketa, Jabi Artaraz ; trenbideen laminen marrazkiak, Albertoyos ; testuaren itzulpena, Elhuyar Hizkuntza eta Teknologia] - Albertoyos; Recio Caride, Salomé; Artaraz Bengoetxea, Jabi (EIMA 1 (2020ko deialdia), 2019)
"Igo zaitez trenera! 4 urte - Proposamen didaktikoa" materiala Ibaizabalen eta Lego Education-en "Coding Express" proiektuaren barnean dago. Baliabide berri honek umeei programazioaren oinarrizko gaitasunak ikasteko aukera eskaintzen die, hala nola segidak, begiztak eta baldintzazko programazioa.