Bizkaiko ibilbidea Lanzas Agudas Balgerri - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Ordunte mendietako Baljerri tontorraren ipar hegalean ezkutaturik, Bizkaiko pagadirik zabalena dago. Pagoak ez ezik, beste zuhaitz mota asko ere badaude.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Bizkaia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak