Bizkaiko ibilbidea Lanzas Agudas Balgerri / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Ordunte mendietako Baljerri tontorraren ipar hegalean ezkutaturik, Bizkaiko pagadirik zabalena dago. Pagoak ez ezik, beste zuhaitz mota asko ere badaude.