Gipuzkoako bidegorri sarea 2016an - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Bidegorri sarea osatzeko plana 2013an onartu zuen foru aldundiak, eta pixkanaka ari dira bideak egiten. Kalapie taldeak, ordea, salatu du onartutako inbertsioak ez direla betetzen, eta aurrekontuetan jaitsiera izan dela berriro.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Gipuzkoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak