Iparraldeko ibilbidea Ahuzki - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Panoramika ikusgarria, Arbailako basoen eta Zuberoa eta Biarno arteko mugan dauden mendien gainetikoa. Auzoko hiru gailur lotuko ditugu: besteak beste, Belhigaña.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Zuberoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak