Iparraldeko ibilbidea Ahuzki / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Panoramika ikusgarria, Arbailako basoen eta Zuberoa eta Biarno arteko mugan dauden mendien gainetikoa. Auzoko hiru gailur lotuko ditugu: besteak beste, Belhigaña.