Kintoan Barna ibilbidea - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Kintoan barna, Banka eta Eugi batzen dituen ibilbidea inauguratu dute, bi herrien arteko harremanak estutzeko eta inguruak biziberritzeko. Hala ere, proiektua handiagoa da, eta Donibane Garazi eta Iruñea lotzea dute helburu.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak