Nafarroako ibilbidea Goizarin eta Alama - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Iraganak loak hartu du bizimodu askotarikoen eta tokiko baliabide naturalen ustiapen ugarien lekuko izan diren ur hauetan.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Nafarroa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak