Nafarroako ibilbidea Goizarin eta Alama / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Iraganak loak hartu du bizimodu askotarikoen eta tokiko baliabide naturalen ustiapen ugarien lekuko izan diren ur hauetan.