Gipuzkoako ibilbidea Oiartzun - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Esan izan dute Arkaleko harkaitzetan zegoen gaztelua Txingudi badia zelatatzeko talaia bat zela. Ederrak dira bertatik ikus daitezkeen bistak.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Gipuzkoa; Oiartzun; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak