Gipuzkoako ibilbidea Oiartzun / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Esan izan dute Arkaleko harkaitzetan zegoen gaztelua Txingudi badia zelatatzeko talaia bat zela. Ederrak dira bertatik ikus daitezkeen bistak.