Amona Joxepa eta trena izan nahi zuen kokodriloa - Prim, Esther (Donostia : Erein, 1989)
Irakurtzen hasten diren haur txikientzako liburu aproposak; eskuz idatzita daude eta hala, marrazki atseginak dituzten istorio polit hauen bidez, haurrak irakurtzen eta idazten erraz eta gustora ikasiko du.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra lotua
Keywords: Bakardadea; Irakurketa eta idazketa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak