Amona Joxepa eta trena izan nahi zuen kokodriloa / [testuak, Esther Prim ; marrazkiak, Joma ; euskara, Angel Lertxundi - Prim, Esther (Atari (Erein), 1989)
Irakurtzen hasten diren haur txikientzako liburu aproposak; eskuz idatzita daude eta hala, marrazki atseginak dituzten istorio polit hauen bidez, haurrak irakurtzen eta idazten erraz eta gustora ikasiko du.