Arabako Ibilbidea Arnoko arkua - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Arnoko arkua ikusiko dugu Entziako zoko magiko batean. Harainoko paseo liluragarria egingo dugu, fantasiaz beteriko film baten antzera.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Araba; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak