Ahal Duguren botoen bilakaera : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Eusko Legebiltzarrean indartsu sartu den arren, urrun geratu da bigarren postutik. «Erakundeek hobeto funtzionatuko dute, gardenak izango garelako», esan du Zabalak.
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak