Yemen huthiak : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2015)
Ekainean koalizioa desagertzear zegoela uste zutenei berrindartuta atera direla ohartarazi die Otegik. Erabakitzeko eskubidearen aldeko gehiengo zabala dagoela azpimarratu du.
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak