Hondarribia arraunean 1845etik : Hondarribiko arraunaren historia - Agirre, Luis Mari; Noguera, Inazio; Ortega, Koldo; Jauregi, Mikel; Obregón, Ángel; Guilló, Matías; Hondarribia Arraun Elkartea; Luma Hizkuntza Zerbitzuak (Hondarribia : Hondarribia Arraun Elkartea, 2019)
Hondarribia Arraun Elkartearen 50. urteurrena (1969-2019) ospatzeko, "Hondarribia Arraunean 1845etik" liburua argitaratu da, Koldo Ortega, Luis Maria Agirre eta Inaxio Nogueras boluntarioen lanari esker. Hondarribiko arraunaren gainean idatzi den lehenengo liburua da, eta bertan arraunari buruzko historia eta efemeride garrantzitsuenak jasotzen dira.
Keywords: Arraunketa -- Hondarribia -- Historia; Monografiak