PSE-EEren botoen bilakaera 1994-2016 aldian : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Bederatzi legebiltzarkide eskuratuta, parlamentu berrian laugarren indar politikoa izango dira sozialistak. Emaitzak «txarrak» izan direla onartu du Idoia Mendiak. Zazpi urtean ia 200.000 boto galdu ditu PSEk
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak