EAJren botoen bilakaera 1994-2016 aldian : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Urkullu lehendakarigaiak esan du «gobernu sendo eta indartsu bat» osatzea duela helburua. Lehentasunen artean, ongizatea bermatzea eta autogobernu handiagoa lortzea daude.
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak