Siriako gatazka Aleporen banaketa : Mondarrain - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Siriako oposizioak gaitzetsi egin du Errusiako armada hiriaren sarreran egotea. Meniak lehen 24 orduak beteta, NBEk nabarmendu du «barealdia» bueltatu egin dela hirietara, «zenbait istilu salbu»
Keywords: Historia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak