Enpresa kutsatzaileak Euskal Herrian : Mondarrain / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
E-PRTR 2014ko erregistroak ohiko enpresen zerrenda jaso du Euskal Herrian gehien kutsatzen dutenen artean. Azken urteetan bezala, Petronor da, alde handiz, kutsadura gehien zabaldu duen enpresa.