Bidaia (h)ariketak - Garmendia Glaría, Oihane Zuberoa (Berriozar : Denonartean, 2020)
Epaimahaiaren iritziz, hizkuntza maila jasoko olerki-bilduma da, freskotasuna dariona eta kultur klasikoz jantzia; bidaia iniziatiko baten barna garamatza, hausnarketa anitzak sortzeko egina eta sentimendu paradoxikoak ongi uztartuak agertzen dituena.
Iruña Hiria V. Nazioarteko Poesia Sariketa
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura