Bidaia (h)ariketak / Oihane Zuberoa Garmendia Glaria - Garmendia Glaría, Oihane Zuberoa (Denonartean, 2020)
Epaimahaiaren iritziz, hizkuntza maila jasoko olerki-bilduma da, freskotasuna dariona eta kultur klasikoz jantzia; bidaia iniziatiko baten barna garamatza, hausnarketa anitzak sortzeko egina eta sentimendu paradoxikoak ongi uztartuak agertzen dituena.