Ihesi - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2020)
Kattak basotik alde egin du lagunek ez diotelako kasurik egin. Bidean jendea topatu du, baina ez jator-jatorra. Salbu aterako al da?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak