Ihesi / [testua] Miren Agur Meabe ; [ilustrazioak] Lotura Films - Meabe, Miren Agur (Katta (Elkar), 2020)
Kattak basotik alde egin du lagunek ez diotelako kasurik egin. Bidean jendea topatu du, baina ez jator-jatorra. Salbu aterako al da?