Udalekuak - Meabe, Miren Agur; Lotura Films (Donostia : Elkar, 2020)
Katta eta kuadrilla udalekuetara joan zirenean baserriko eta oihaneko animaliak ezagutu zituzten. Liskarrak izan zituzten haiekin, baina irudimenari esker... Nola konponduko ote dira?
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Katagorriak; Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak