Gipuzkoako ibilbidea Ataun - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
San Martin plazan hasiko dugu ibilbide hau. SL-aren marka zuri eta berdeak eta Aralarko itzuliari (GR-20) dagozkion zuri-gorriak izango ditugu lagun.
Keywords: Mendi-ibiliak -- Gipuzkoa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak