Bougainvilleko datu orokorrak - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Bougainvillen erreferenduma egingo dute 2019an, Papua Ginea Berritik askatzeko. NBEk egunotan hasi ditu galdeketaren prestakizunak. Gerra piztu zuten mamuek uhartea astintzen jarraitzen dute.
Keywords: Bouganiville; Ozeania; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak