Bougainvilleko datu orokorrak / Berria egunkaria (Infografiak (Berria), 2016)
Bougainvillen erreferenduma egingo dute 2019an, Papua Ginea Berritik askatzeko. NBEk egunotan hasi ditu galdeketaren prestakizunak. Gerra piztu zuten mamuek uhartea astintzen jarraitzen dute.