Siriako gatazka Siriaren eta Turkiaren arteko muga - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Ankarak zuzentzen dituen taldeek kontrolpean hartu dute kurduen barrutien arteko mugako eremua. Obamak eta Putinek ez dute adostasunik lortu gerraren inguruan, baina negoziatzen jarraituko dute
Keywords: Mugak; Siria -- Historia; Turkia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak