Munduko biztanleriaren bilakaera 1900-2053 - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
World Population Dataren arabera, Lurrean 10.000 milioi biztanle biziko dira 2053. urtean. Demografoek nabarmendu dute kopurua ez dela kezkatzeko motibo. Ikerketa «tentuz» hartzeko diote. Jende kopurua ez, gakoa ekonomia eredua eta baliabideen kudeaketa dela uste dute.
Keywords: Demografia -- 1900-2053; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak