Klimari buruzko Parisko Akordioa - Berria (Egunkaria) (Andoain : Berria, 2016)
Klimari buruzko Parisko akordioa gaur jarriko da martxan. Aurrerantzean, lege izaera izango du akordioak, eta testua berretsi duten herrialdeak derrigortuta egongo dira euren konpromisoak betetzera. Heldu den astean hasiko dira aztertzen nola, Marrakexen hasiko den goi bileran.
Keywords: Klima-aldaketak -- Gobernu politika; Paris -- Klimari buruzko Akordioa; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Irudiak