Franklinen espedizio galdua - ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Podcast honen helburua humanitateen dibulgazioa egitea da. Historia, filosofia, hizkuntzalaritza, literatura, etnografia... hamaika gai jorratu nahi ditugu ahalik eta modu arin eta gustagarrienean. Eta noski: euskara hutsean. Paperezko Itsasoa podcastaren hirugarren ale honetan Amerikaren ipar muturrera joko dugu eta mende eta erdiz egingo dugu atzera. Ozeano Atlantikoaren eta Barearen arteko Ipar Mendebaldeko Pasaia aurkitzeko saiakeraz arituko gara, Erebus eta Terror itsasontziez, John Franklin kapitainaz eta txarrago buka ezin zitekeen espedizio batez.
Keywords: Historia unibertsala; Antropologia; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak