Behi sakratuak eta zerri lohiak - ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Podcast honen helburua humanitateen dibulgazioa egitea da. Historia, filosofia, hizkuntzalaritza, literatura, etnografia... hamaika gai jorratu nahi ditugu ahalik eta modu arin eta gustagarrienean. Eta noski: euskara hutsean. Paperezko Itsasoa podcastaren atal honetan, Marvin Harris antropologoaren lanei jarraiki, gastronomiaren tabuei helduko diegu. Zergatik gurtzen dute hinduek behia? Zergatik da higuingarria zerria juduentzat eta musulmanentzat? Ohitura guzti horiek ez dira kapritxo erlijioso hutsak, badute euren logika. Animatu eta entzun!
Keywords: Historia unibertsala; Antropologia; Gastronomia -- Historia; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak