Champollion eta Rosettako Harria - ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Podcast honen helburua humanitateen dibulgazioa egitea da. Historia, filosofia, hizkuntzalaritza, literatura, etnografia... hamaika gai jorratu nahi ditugu ahalik eta modu arin eta gustagarrienean. Eta noski: euskara hutsean. Kristo ondorengo IV. mendean utzi zitzaion Egipton hieroglifoak erabiltzeari. Aurrerantzean inor ez zen idazki misteriotsu horietan zetorrena irakurtzeko gai izan eta Niloko herriaren Historia ezkutuan geratu zen mende luzez, harik eta frantses eruditu gazte batek irtenbidea aurkitu zuen arte. Animatu eta entzun!
Keywords: Historia unibertsala; Egiptoko zibilizazioa; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak