Afrikaren banaketa eta Kongoko genozidioa / Zuzeu Podcast (Paperezko itsasoa (Zuzeu Podcast), 2020)
Podcast honen helburua humanitateen dibulgazioa egitea da. Historia, filosofia, hizkuntzalaritza, literatura, etnografia... hamaika gai jorratu nahi ditugu ahalik eta modu arin eta gustagarrienean. Eta noski: euskara hutsean. XIX. mendearen azken laurdenean Afrika gozopil edo tarta bat izango balitz bezala banatu zuten europar potentziek. Gaurkoan Afrikaren gaineko kolonialismoak ekarritako sarraskirik handienera joko dugu, Kongo ibaiaren ertzeetara. Animatu eta entzun!