Erroma kristau egin zenekoa - ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Podcast honen helburua humanitateen dibulgazioa egitea da. Historia, filosofia, hizkuntzalaritza, literatura, etnografia... hamaika gai jorratu nahi ditugu ahalik eta modu arin eta gustagarrienean. Eta noski: euskara hutsean. Nola pasa ahal izan zen kristautasuna judaismoaren baitako talde txiki bat izatetik Erromatar Inperioko erlijio nagusi izatera? Galdera horri erantzuteko bi mila urtez egingo dugu atzera.
Keywords: Historia unibertsala; Kristautasuna; Erromatar zibilizazioa; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak