Zientzia eta unibertsoa / [testua, Steve Parker, Nicholas Harris ; sortzaile eta ekoizleak, Nicholas Harris, Joanna Turner eta Claire Aston ; itzulpena, Jon Rivero, Joseba Ossa eta Ramon Egiguren (Bakun SL) ; irudigileak, Susanna Addario ... et al.] - Parker, Steve (Gazteentzako Entziklopedia Ilustratua (Ttarttalo), 2001)
Kimika, Fisika eta Unibertsoari buruzko informazioa. 175 irudi bikain baino gehiago. Glosategia eta aurkibidea. Etxean zein eskolan erabiltzeko egokia.