Etorkizuneko gaitasunen laborategia - Goñi, Maite; Ugalde, Arrate; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Hezkuntza munduaren erronketako bat etorkizuneko lanetan beharko diren gaitasunak lantzea da. Izan ere gure haur eta gazte asko oraintxe existitzen ez den lan batean jardungo dira. Zer gaitasun landu behar dira? Nola aurreikusi etorkizuneko beharrak? Tira, Zarauzko Orokieta ikastetxean GELAB sortu dute horretarako. Gela eta laborategia uztartzen dituen proiektu interesgarria. Arrate Ugalde gonbidatu dugu egitasmoaz mintzatzeko. 10 minututan, Maite Goñirekin!
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Konpetentzia digitalak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak