Portfolioa ikasgelan - Goñi, Maite; Santa Cruz, Sirats; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Metodologia berriak ari dira hedatzen eskoletan eta horri oso estuki lotuta doa ebaluazioa, eta berau ulertzeko molde berriak. Proiektuetan eta erronketan oinarritutako hezkuntzaz askotan hitz egin dugu podcast honetan eta gaurkoan Portfolio delakoei helduko diegu entzule baten galdera medio. Portfolioak bogan dira ikasgeletan, baina, zergatik? Zertarako? Hori azaltzeko Sirats Santa Cruz gonbidatu dugu saiora. Doktoradutza egiten ari da gai honen inguruan, eta ongi azalduko dizkigu ñabardura guztiak. Jarri kaskoak eta entzun!
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak