Zebrabide eta semaforo digitalak - Goñi, Maite; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Hezkuntzarako baliabide digitalak bogan dauden honetan, nola jarri etxean mugak? Eta zeintzuk dira muga horiek? Sarea eta aplikazio digitalak tresnak dira, eta erabileraren baitan jarri behar dira mugak. Mundu ukigarrian egiten dugun bezala. Gai interesgarria 10 minututan Maite Goñirekin lantzeko, ezta?
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak