Software askea hezkuntzan (II) - Goñi, Maite; Gereka, Josune; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Eusko Jaurlaritzako Hezkuntza Sailak Microsoft eta Google-ekin lan egingo duela iragarri ostean, eskoletan burujabetza teknologikoa landu daitekeen itaundu diogu Josune Gereka, Ikastolen Elkarteko kideari. Gereka EKI proiektuaren arduraduna da.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Software librea; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak