Software askea hezkuntzan (II) / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Eusko Jaurlaritzako Hezkuntza Sailak Microsoft eta Google-ekin lan egingo duela iragarri ostean, eskoletan burujabetza teknologikoa landu daitekeen itaundu diogu Josune Gereka, Ikastolen Elkarteko kideari. Gereka EKI proiektuaren arduraduna da.