Irakaslea konfinamendu garaian - Goñi, Maite; Martinez, Berta; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2020)
Irakasle ofizioa erruz zaildu du konfinamenduak eta erronka ugari izan dituzte hezkuntzaren alorrean ari diren langileek. Berta Martinez Barakaldoko Berritze Guneko IKT aholkulariak konfinamendu garaian irakasleek izan dituzten bizipen, zailtasun eta irakaspen praktikoak kontatu dizkigu.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak -- Jarduera digitalak; Baliabide digitalak; Audioak