Software askea hezkuntzan (I) - Goñi, Maite; Gebara, Iñigo; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Eusko Jaurlaritzako Hezkuntza Sailak Microsoft eta Google-ekin lan egingo duela iragarri ostean, Dabid Martinez Librezale kidea irakasleen artean eztabaida eragin beharraz mintzatu da. Gauzak horrela, eta gaiak ertz ugari dituela jakinda, eskoletan burujabetza teknologikoa landu daitekeen itaundu diogu Iñigo Gebara, Hezkuntzan ere Librezale taldeko kideari.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Software librea; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak