Digitalizazioa nondik eta nola / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Digitalizazio garaia dugu oraindik ere eta Europako Kopnpetentzia Digitalaren Markoak dio gutxienez baliabide digitalak hautatzen jakin behar duela irakasleak. Bigarren pausua baliabideok sortzea da, baina nola egin? Nondik hasi? Arrasateko Arizmendi ikastolan urteak daramatzate beren baliabide propioak sortzen. Irakasleak dira proiektuen diseinatzaileak, eta maketazio talde bat ere badute, berauek gauzatzeko. Elena Errasti irakasleak azaldu digu beren esperientzia.