Iraulitako ikasgelen bertuteak - Goñi, Maite; Rey, Jesus Mari; ZuZeu Podcast ([Donostia] : Zuzeu, 2019)
Jesus Mari Rey Lekeitioko institutuko irakaslea da eta bere ikasgelan Flipped Learning metodoa erabiltzea erabaki zuen. Ikasgela irauli du ordutik: ikasleen parte hartzea handiagoa da eta ezagutza ere bai. Etxean bideo bidez errepasatzen dituzte ikasgaiak, eta ikasgelan egiten dute lana. Lekeitioko esperientziaz hitz egingo dugu saio honetan.
Keywords: Hezkuntza eta teknologia berriak; Baliabide digitalak; Audioak; Podcastak