Ikasleen motibazioa eta Txikipedia / Maite Goñi - Goñi, Maite (10 minututan (ZuZeu Podcast), 2019)
Euskara irakasle batek plazaratu digu bere kezka: nola motibatu ikasleak teknologia erabiliz? Zer aplikazio eta tresna txertatu ditzakegu ikasgelaren egunerokoan? Bada Zumaiako Institutuko Mikel Fernandez irakasleak adibide ederra ekarri digu saiora. Bertan Txikipedia erabiltzen dute edukiak landu, elkarlana sustatu eta ikasleak motibatzeko.